Title corner Familiebedrijf

Breeuwer aluminium kozijnsystemen, dat zijn wij: Rob en Bart Breeuwer. Rob legt het accent meer op de commercie en HR, Bart op het technische aspect. We vullen elkaar perfect aan, wat tot uiting komt in onze creatieve, doordachte concepten. Architecten en aannemers vragen ons dan ook steeds vaker om mee te denken vanaf het begin van een project. Dat zij onze ervaring en deskundigheid op waarde weten te schatten, motiveert ons om het nog beter te willen doen.

Lees meer over onze projecten en referenties.


We zetten ons ook graag in voor jou. Wil je eerst even kennismaken? Geen probleem, je bent van harte welkom! Neem vrijblijvend contact met ons op.


Title corner Historie

Breeuwer sinds 1999

Toon Breeuwer stond bij schilders- en glasbedrijf Van den Bogaard in Uden aan de wieg van de opkomst van aluminium kozijnen. Hij initieerde een nieuwe afdeling voor glas en aluminium en nam deze op 15 augustus 1999 over. Als rasechte ondernemer ontwikkelde hij het bedrijf door naar een specialist in aluminium kozijnsystemen.


Zijn zoons waren zich in eerste instantie niet bewust van hun hart voor de zaak. Het ondernemersbloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Rob kwam er tijdens zijn werk in loondienst achter dat hij graag zelf de koers bepaalt. En Bart startte naast zijn studie bouwkunde al op jonge leeftijd als parttime technisch tekenaar bij Breeuwer. Mede door zijn studie architectuur en bouwtechniek aan de TU Eindhoven voegt hij inmiddels elementaire deskundigheid toe aan de zaak.


Sinds 2018 staan Rob en Bart samen aan het roer, met Toon als vraagbaken op de achtergrond. De inbreng van deze twee enthousiaste broers leidt tot nieuwe, innovatieve ontwikkelingen en ideeën in projecten, maar ook tot het vernieuwen van het machine- en wagenpark en een moderniseringsslag op het gebied van automatisering. Zij hebben besloten een andere koers te varen met de onverdeelde focus op aluminium kozijnsystemen. De 24 uurs glasservice is hierdoor geen onderdeel meer van Breeuwer aluminium kozijnsystemen.

Merkbelofte

Maatwerk met meerwaarde

Hoogwaardige aluminium kozijnsystemen, op maat vervaardigd en tot in de details afgestemd op de gebruikers van het pand. In combinatie met een optimale service resulteert dit in de beste uitkomst. Breeuwer staat voor het hoogst haalbare.


Breeuwer. Dat mag gezien worden.

De beste oplossingen met eigen ogen bekijken? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek!


Benieuwd naar onze projecten? Kijk hier voor meer inspiratie.