Title corner Vakmanschap

Vakwerk garantie voor tevreden klanten
Door de jaren heen zijn we ons bij Breeuwer steeds meer gaan specialiseren in aluminium kozijnen en gevelsystemen. In de praktijk blijkt dat onze kennis en expertise garant staan voor tevreden klanten. We werken dan ook uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, hebben oog voor detail en passen voornamelijk de bewezen systeemhuizen van Reynaers toe. We denken graag mee aan oplossingen en doen er alles aan om de gestelde verwachtingen te overtreffen, van zowel de architect als de opdrachtgever.

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig
Aluminium en glas toepassingen zijn uiterst milieu bewuste keuzes. Er is veel energie nodig bij de winning en fabrikage, maar ze zijn daarna meerdere malen voor honderd procent recyclebaar. Bij aluminium is dit zelfs zonder kwaliteitsverlies en met slechts vijf procent van de oorspronkelijke energiebehoefte. Beide producten zijn dus na winning zeer milieuvriendelijk.

Wil jij meer informatie over ons vakwerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Title corner Duurzaam en onderhoudsvrij, dat is aluminium.

Het toepassen van aluminium en glas is een uiterst milieubewuste keuze. Er is weliswaar een redelijke hoeveelheid energie nodig bij de winning en fabricage van het materiaal, maar kan daarna meerdere malen voor honderd procent worden gerecycled. Het onderhoudsarme karakter van het materiaal zorgt er mede voor dat er weinig tot geen milieubelastende middelen nodig zijn om het in goede staat te houden.


Title corner Onze werkwijze

Maatwerk, persoonlijke aanpak en kwaliteit.

Bij Breeuwer maken we maatwerk. Het proces start daarom ook altijd met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen worden besproken. Daarnaast werken we vaak samen met architecten en aannemers wat resulteert in creatieve, doordachte concepten. We werken enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de Reynaers profielen en hechten veel waarde aan details. Het resultaat moet esthetisch en kwalitatief hoogwaardig zijn.


Title corner Waarom aluminium?

Welke bouwstijl een woning ook heeft, door de ruime keuze aan aluminium profielen is er altijd een stijl die bij de woning past. Daarnaast zijn aluminium kozijnen verkrijgbaar in 450 verschillende kleuren en structuren. De afgelopen jaren is aluminium een enorm populair product geworden in de woningbouw.Veel mensen kiezen voor aluminium omdat het een lange levensduur heeft en veel ontwerpmogelijkheden biedt. Het materiaal aluminium isoleert niet zo goed als bijvoorbeeld hout, maar dat is tegenwoordig geen probleem meer. De eerste aluminium kozijnen van meer dan 20 jaar geleden waren nog niet koude-brug onderbroken zoals dat in vaktermen wordt genoemd. Maar de ontwikkeling op dat gebied heeft niet stil gestaan en tegenwoordig is de isolatiewaarde zo goed dat i.c.m. triple beglazing aluminium kozijnen een isolatiewaarde kan bereiken die gemakkelijk aan de strengste eisen voldoet. Doordoor worden aluminium kozijnen bijvoorbeeld ook goedgekeurd voor passieve(energie neutrale) woningen.

Aluminium is dus niet alleen een energiebewuste en esthetische keuze, maar is ook zeer duurzaam en recyclebaar, zonder kwaliteitsverlies!
Lees meer over alle voordelen en eigenschappen van Reynaers profielen in onze blogs.


Title corner


logo-reynaers-aluminium logo-vca qualicoat_logo_desktop